Et tip til en svedig dag…

Første gang jeg hørte om en krystaldeodorant, troede jeg ikke på det. Og helt ærligt tænkte jeg også, at det lød liiige lidt flippet nok 😉 Derefter tænkte jeg, at det lød virkelig upraktisk altid at skulle bruge vand, når man havde brug for en deodorant. For rygtet sagde, at krystaldeodoranten virkede, når den havde været skyllet under vand kort forinden påførelse.

Den anden dag løb jeg dog tør for deodorant, og jeg havde, for Gud ved hvilken gang, fået anbefalet krystaldeodoranten. Jeg gik derfor ned i en helsebutik, og dér havde de faktisk en krystaldeodorant, som ikke var en stift (som rigtig nok skulle skylles under vand), men også en sprayflaske fyldt med krystaller.

Tricket (og dermed også tirsdagens tip) er, at man hælder vand ned til krystalstykkerne, og derefter sprayer krystalvandet på som deodorant. Jep, det lyder for godt og for skørt til at være sandt! Men galskaben fortsætter..

Faktisk er det ikke kun under armene, man kan bruge sprayen. Nej, det er også til eksempelvis (sure) fødder. Alle hudområder som har tendens til at lugte, kan eftersigende trylles lugtfri, hvis krystalvandet påføres.

Og virker det så?

Ja, en tanke havde jeg mange gange inden. Jeg tror ærlig talt også, at jeg svedte lidt ekstra i bar spænding, da jeg første gang begav mig ud med ‘kun’ denne sprayvæske på som deo… Jeg var klar over, at jeg ret hurtigt ville opdage, hvis ikke den virkede. Haha. Jeg mener bare; jeg slæber 2 børn op og ned fra 5. sal!?

Konklusionen er; den holder!
… og overordentlig længe endda.

Bonustip:
Krystaldeodoranten (særligt på spray) er også den virkelig smart, når man skal på ferie. Den kan fragtes uden vand i (og er dermed lettere), og kan fyldes med vand på destinationen. Løber man tør, ja, så genfyldes flasken altså bare med vand igen. Den virker faktisk bare indtil, der ikke er mere krystal. Og til de der tænker på det, så kostede den altså mindre end 90kr.

Rigtig god solrig (og svedig?) dag! 😉

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *