Et lille soveværelse

Jeg har vores lille soveværelse på hjernen. I mere end én forstand. Først og fremmest fordi vi har rykket begge børn på samme værelse. Dermed har vi (igen) fået et lille bitte soveværelse til os voksne. Som kan indrettes derefter. Dernæst fordi jeg sådan glæder mig til at lægge mig blødt i dynerne, når jeg er færdig med indretningen. (Og kan vi så lige blive enige om, at 04.20 ikke kan eller bør kaldes morgen?) Jeg har aldrig før stået så tidligt op i så lang tid i streg, som jeg har gjort de sidste uger. Og jeg er træt med træt på. Men tilbage til soveværelset.. For det er meget sjovere at snakke om.

Jeg har aldrig ønsket mig et stort soveværelse. Faktisk tvært i mod. Jeg synes, at der er noget hyggelig hulestemning over et lille bitte soveværelse. Måske en opmærksom læser ville kunne tyde mine præferencer og drømme om soveværelset ved at se de collager, jeg lavede da var midt i ombygningen for 1,5 år siden. Ja, det lille ‘nye’ soveværelse er faktisk en ret stor drøm, som er ved at gå i opfyldelse.

Sådan ser vores lille soveværelse ud. Nu.
Vi er næææsten helt på plads.  Jeg syntes, at der mangler lidt på væggene, og så er jeg i tvivl om, om vi burde flytte lidt ekstra planter eller måske en ny hjemmelavet evighedsbuket ind i rummet? Omvendt er det så småt, at det måske er meget godt at holde det helt enkelt og simpelt.

Ind mod børnenes værelse, har vi nederst kommodevæggen – primært opbygget af IKEA’s ivar-kommoder, og øverst en vinduesvæg. 

 

På den modsatte væg har vi (som noget nyt) hængt to ivar-skabe op på væggen. Jeg overvejer at placere en træplade i stil med hylderne i stuen ovenpå. Derudover kan jeg ikke helt beslutte mig for, om billede + spejl skal op og hænge på væggen. Jeg kan på den ene side godt lide ‘galleri-stilen’ ved de lænende rammer, men på den anden side kan det se lidt halvfærdigt ud.. 

Selve sengen er ret høj. Der er nemlig en masse opbevaring under den – opbygget af IKEA’s BESTÅ moduler

 

.. ser man ind på soveværelset fra børnenes dør, kan man se mine to hjemmelavede vasketøjsposer bag døren, som fører ud til gangen. Som den nyeste tilføjelse fandt jeg en sivtaske, som jeg bruger til ‘vasketøjskurv’ til uldtøj. 

Og NU vil jeg hoppe i seng..

Må jeres nat byde på lige den mængde søvn i trænger til <3
Det håber jeg!

(Visited 288 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Sikke et fint soveværelse – indretningen er meget inspirerende, jeg kan godt lide et helt enkelt indrettet soveværelse. Hjemme hos mig skal vi også i gang med at bytte om på værelser, så soveværelset bliver det mindste værelse, og familiens yngste får et meget stort værelse med plads leg, hygge og veninder. Alle bliver glade, vi skal bare liiiige ordne nogle vægge og gulve – og sikkert et par ture i ikea…

    • TAK, Gitte. Jeg kan nemlig også godt lide det ret enkelt, så der ikke er alt for meget til at distrahere, når jeg skal sove 😉 Ej, hvor hyggeligt at vi sådan følges ad og omrokeret samtidig. Jeg håber, at det bliver lige så funktionelt og fint som I drømmer om <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *