Et lille pip om et lille tip

Jeg er pinlig klar over, at det er onsdag. Vi drager nemlig i sommerhus senere. og fordi jeg havde tænkt mig at nå i bund med et par eller ti punkter på min små-tings-liste, ja, så udkom dagens tip altså ikke på dens retmæssige dag; tirsdagen. Jeg er dog overbevist om, at I ikke er nogen som helst, som har siddet og ventet på mig. Haha. Det er sjovt, hvordan jeg nogle gange kan stresse mig selv helt op over, når min tidsplan ikke holder. En tidsplan, som ingen andre kendte til, og som altså kun presser mig. Særligt, hvis jeg ikke når det. Jeg øver mig i, at lister er gode, hvis de fordrer positiv energi, men hvis jeg slår mig selv i hovedet med dem, når de ikke nåes, ja, så skal jeg kaste dem langt væk. Men det var en sidebemærkning og en søforklaring. I al fald har jeg af denne grund taget mig den frihed at udgive et tirsdags tip på en onsdag. Simpelthen fordi det er et tip, som I ikke skal snydes for.

Mine kriterier for et tirsdagstip er, at det er praktisk, økonomisk og eventuelt æstetisk. Og dermed går dette tip faktisk ind under alle de tre kriterier. Hvis altså man betragter det økonomiske element relativt. Men først tippet:

Tirsdagens tip: Der findes (flotte!) fejebakker på skaft!?
På den måde slipper man for at ligge på knæ og feje, at finde en (energibrugende) støvsuger frem, og tilmed også at pakke fejebakken væk. Den er nemlig (i følge mig) så fin, at den sagtens kan stå fremme.

Eftersigende er krydset mellem en fejebakke og en almindelig langskaftet kost en svensk opfindelse (ret mig, hvis jeg tager fejl). Det var da også i Sveriges land, jeg fandt den. Egentlig er jeg i mit liv stødt på meget få af slagsen, og når jeg er, har de været i plast/metal-udgaver, som ikke just har pyntet i landskabet. INDTIL jeg stødte på denne sag (til en sum af 299SKR). Ud over, at jeg ikke siden mit køb har nænnet at pakke den langt væk fra mit blik, ja, så har jeg altså også fejet mere herhjemme end jeg har gjort det sidste… år, tror jeg. Og den har altså kun boet her i et par uger.

Så det var egentlig bare lige dét jeg ville sige: Se, hvad man kan få. Se, hvor flot den er, hvor praktisk den er, og hvilken feje-iver jeg pludselig er blevet bidt af. 

Husk, at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *