Et lille pip om en DIY-julekalender

Min instagram-profil og bloggen her kører et slags parløb. Et parløb, hvor jeg relativt ofte peget fra instagram herind på www-delen, men sjældnere peger den anden vej. Men i går startede jeg en slags julekalender, som jeg alligevel gerne vil give et lille pip om herinde også. I det online parløb, er det nemlig gået op for mig, at jeg faktisk ikke lægger sååå stor vægt på, hvor højt jeg elsker DIY’s henne på min instagram. Og det er jo en skam, for ej, hvor jeg dog har mange DIY’s liggende herinde. Derfor har jeg dedikeret (en god bid af) min instagram til DIY’s her i julen, ved dagligt at linke til en ny eller gammel DIY.

I går gemte instagram-lågen således på noget at mit fineste DIY-julepynt, hvis du spørger mig, og i dag noget så sexet som DIY-køkkenrulleholderen. Haha. Men det er vel mandag. En mandag, hvor jeg væltede kalenderlyset ind i en mælkekarton, som sjaskede lys, bord, (flet)stol og gulv til. Jep. Køkkenrullen er altså ikke helt udsluset herhjemme, selvom jeg godt ved, at det ikke er det mest miljøvenlige i husholdningen.. Hvad tror I, tror I, at vi har køkkenrulle i vores hjem om… 4 år? Eller er vi for mange (alt for) klodsede mennesker derude?

I øvrigt øver jeg mig i at være mere ‘på’ på instagram. Så hvis du har lyst til at se lidt flere glimt af mig, mine DIY’s og min hverdag, så klik forbi min profil. Det er så hyggeligt at krydse veje – også på sociale medier 🙂

Kærligst S

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *