Et lille børneværelse

For godt en uge siden kunne jeg endelig trykke “udgiv” på min DIY-guide til den halvhøje seng, som jeg har bygget til vores lille børneværelse. Jeg havde glædet mig så meget til at kunne dele den. Men hvad jeg havde glædet mig næsten endnu mere til var at skulle indrette det lille bitte børneværelse. Det er to år siden, at vi fik sat vinduesvæggen op i vores lille soveværelse, men det er noget kortere tid siden, at begge børn flyttede derind. Og siden dét skete, har jeg sådan talt ned til, at jeg turde bygge sengen og til at jeg turde lade min datter sove hævet over jorden. Og nu, hvor begge tingene er faldet på plads, har jeg næsten ikke kunne holde mig selv tilbage fra at gå igang med indretningen. Derfor har jeg i denne uge fået det sidste på plads. Videoen af indretningen kan du se her, hvis du har lyst.

 

 

Dét jeg har tilføjet til sengen – og det lille børneværelse – er: 
  • 2 gardiner – ét foroven og ét forneden – syet af et iturevet dynebetræk
  • 2 gardinstænger i sengens længde
  • Et lille spejl – sat op med velcrotape, så min datter kan tage det ned, hvis hun vil lege med det.
  • En sengelampe
  • Et søm til ophæng – her af en lille taske
  • Derudover jeg, som jeg også beskrev i senge-indlægget, tilføjet en lille hylde, som løber langs sengen. Her kan figurer, lommelygte, vanddunk eller legetøj stilles. Som et slags indbygget sengebord.
  • Lillebrors seng er i øvrigt endt nedenunder den halvhøje seng, så der er mest muligt gulvplads at lege på.

 

 

Jeg er godt klar over, at det ikke er den vildeste styling, jeg har kastet mig ud i. Men som de fleste af jer nok ved, holder jeg af at holde det simpelt.

… Ja, faktisk kan jeg aller bedst lide at indrette mig med så få ting som muligt. Og derfor er jeg startet her – med det vigtigste. Måske vi udvider med nogle hylder eller anden opbevaring på sigt. Men for nu er dette det vigtigste. Jeg kan selv godt lide at sove i et simpelt rum uden for mange ting, som kan “rode”. Og let’s be honest. Det gør det altså meget let i et lille hjem. Derudover kan jeg godt lide, at sengen bevarer det lidt lette og flyvende udtryk, som højden giver den. Og dén følelse vil jeg helst ikke tynge med for mange ting og sager deroppe.

 

 

 

Gardinet foroven var tænkt som en form for ‘tag’ på den høje seng. Jeg kan selv huske, at jeg synes det var meget “frit” at sove i den øvre køje, da jeg var barn. Jeg kunne meget bedre lide hulefornemmelsen, som ofte kommer i en nedre køje. Derfor ville jeg gerne give min datter (muligheden for) et “tag”, som kan skabe en hule med. En bonus er derudover, at tag-viben kan understrege, at sengen er hendes lille del af værelset – hendes minihus. 

Jeg er selv ret overrasket over, hvor stor en forskel så små og enkle elementer gør for udtrykket og rumfølelsen i det lille børneværelse. Selv de mindste ting kan gøre en stor forskel i et lille hjem.

Og hvilken bedre følelse at gå på weekend med?

Jeg håber i al fald, at vi alle får os en god og rolig weekend 🤞🏻

Kærligst Sarah

(Visited 174 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *