Enkle efterårs DIY’s

Jeg havde en del ambitioner for efterårsferien. Men da den (an)kom, viste det sig, at jeg havde behov for at holde så meget fri, som muligt. Uden fast program. Store DIY’s er det heller ikke blevet til, men små sommerhusprojekter, som krævede en sidste hånd og lidt strikning har passet fint til mit tempo. Og dét fik mig til at tænke på, at det jo kan være, at der er flere, som sidder og trænger til lidt enkele efterårs DIY’s mellem hænderne!? Og selvom jeg ikke selv har ‘udrettet’ det store, kom jeg i tanke om, at jeg har et par udgivelser i arkivet, som passer ret så fint til et stille og roligt efteråstempo. Og at stå og mangle idéer ville altså være synd, synes jeg.. 😉

Her er mine bud på et par enkle efterårs DIY’s:

Bogmærker med efterårsblade;

Dét lille efterårsprojekt, jeg har haft mest glæde og gavn af siden udførelsen, må være mine DIY-bogmærker med pressede blade og blomster. Laminatet, jeg brugte, har givet bladene den ekstra beskyttelse og holdbarhed, så de kan tages med hvor som helst. Og det gør de. For jeg har altid en bog i tasken (omend jeg altså ikke får læst så ofte i den, som jeg gerne ville).. Men måske dette er noget, jeg skal slappe af med i weekenden? (Hvis der da lige er nogen, som kigger efter børnene imens. Hint, hint 😉 )

Bladguirlande

Bliver presse- og laminatprocessen ved bogmærkerne alligevel for ambitiøst, kan bladene let sættes på en snor og pynte, som her. Det føles som en evighed siden, at jeg lavede denne enkle bladguirlande. Ret beset er det også to år siden. Alligevel kan jeg så tydeligt huske turen, hvor jeg tog min datter ud for at samle bladene. Bare hende og jeg. Dét er mit største ønske for ferien; at vi får flere af sådanne stille og rolige stunder. Sammen.

Muslingeuro

Skulle efterårsferien (eller bare weekenden) byde på et smut til noget strand, har jeg her lavet et lille bud på, hvad muslingeskallerne kan bruges til. Uroen her overvejer jeg at lave i større format til sommerhusets stue (en skønne dag). De flyvende muslingeskaller er så (be)rolige(nde). Alternativt kan de også laves til en guirlande, a la bladguirlanden ovenfor..?

Simpel efterårskrans

Noget af det første, jeg fandt ud af, at jeg holdt særligt af gennem bloggens opståen var at lave blomsterkranse. Og jeg bliver ved med at vænne tilbage til DIY-formen gang efter gang. Årstid efter årstid. Men denne meget simple efterårsudgave er og bliver én af mine aller største favoritter.

.. og så fik jeg da alligevel lyst til at kaste mig ud i et par små og enkle efterår DIY-projekter.. 

Uanset om denne efterårsweekend byder på DIY’s eller ej, håber jeg sådan, at den bliver lige i dét tempo, som passer mig. Og dig <3

Kærligst S

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *