Enkel efterårsstemning til telefonen..

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en ret stor fan af, at bruge så få ressoucer som muligt til at “indrette” mig med. Der er sket meget på bare få år. For bare tre år siden ville jeg måske have skrevet et indlæg om, hvilke covers man kan købe og ændre udtryk på sin telefon. Dén del kan man stadig, og gør jeg da også en gang imellem, når mit seneste er ved at falde fra hinanden. Men at have flere forskellige slags på ønskelisten, har jeg ikke (længere).

Dét handler dels om, at jeg har langt færre ting herhjemme end for tre år siden, men også om, at jeg i takt dermed er blevet mere bevidst om at indkøbe og forbruge mindre. Men disse to “livsstilsændringer” (om man vil) ændrer ikke på, at jeg godt kan lide visuelle forandringer. Jeg ææælsker at indrette mig, flytte lidt rundt og ændre et visuelt udtryk. Også på min telefon. Men heldigvis findes der løsninger som hverken behøver at blive indkøbt eller ‘sat i produktion’ i traditionel forstand. Det visuelle udtryk på telefonen kan nemlig ændres helt uden at købe eller forbruge noget som helst. Og det er dét dagens tip skal handle om;

Hermed en lille collage af enkle, simple og gratis efterårsbaggrunde til at shine telefonen op med;

Photo credit + download: 1) Kori Clark 2) ginger and ivory 3) corrie bromfield 4) corrie bromfield 5) corrie bromfield

Jeg har førhen tippet om forskellige tech-baggrunde her og her blandt andet. Og jeg synes, at tippet er så fint, effektfuldt og let, at den er værd at gentage igen og igen. Googler eller pinterest’er man rundt derude på det store internet, findes der mange mange forskellige varianter af de gratis baggrunde. Men jeg har de seneste uger, har jeg brug for at tingene er lidt mere enkle og simple for tiden. Bunker af indtryk har jeg nok af selv 😉

Sig endelig til, hvis I synes, at det er en sjov idé, som I tager til jer.
Jeg er i al fald glad for min lille efterårsupdate af telefonen.

Rigtig god aften til jer!

Kærligst S

(Visited 57 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *