En farvepalette til et sommerhus

Det står nok klart for de fleste, som følger med her eller ovre på instagram, at jeg bruger meget krudt på at drømme om sommerhus-forandringer for tiden. Så meget, at jeg nok vil vurdere at, jeg bruger størstedelen af min tankekraft på det. Haha. Vi er ved at bygge et ekstra anneks, så hele banden kan være her, når altså vi må den slags igen. og i den forbindelse har vi gået og malet lidt. Og om det er malerhjernen som taler, om det er min lille indrettermus i maven eller om det er et rent og skært behov for at gøre noget i denne tid, ved jeg ikke.. Men jeg har lyst til at male mere, gøre ved og bringe farver ind. Sommerhusets indmad har aldrig manglet farver. Da jeg lærte sommerhuset at kende, var det meste af stuen pink! Jep. Men i det anneks, vi har indtaget, er der meget få farver. Masser af blandede træsorter er der til gengæld rigeligt af. Og et brunt laminatgulv. Med ret få midler, tror jeg faktisk, at jeg ville kunne shine hytten op til at blive i en ægte sommerhus-farvepalette. Og som sædvanlig har jeg samlet mig lidt inspiration.

Min inspiration til en (ny) sommerhus farvepalette:

Photo credit: 1) Elle Denmark (Camilla Tanges Peyleckes sommerhus) 2) Bolig Magasinet (c) Anitta Behrendt 3) Midbec Wallpapers 4) Midget Wallpapers 5) Elle Denmark (Camilla Tanges Peyleckes sommerhus) 6) Residence

Det sjoveste ved sådanne collager er at tendenser, jeg ikke var bevidst om, bliver visuelt tydelige. Eksempelvis vidste jeg ikke, at jeg var så stor en fan af den sarte fersken/rosa, som er på 1., 2. og 3. billede. Men selvom der er farver på paletten, er det tydeligt, at jeg er til de afdæmpede af slagsen. Støvede, ville nogen måske kalde dem.  Derudover drømmer jeg om, at det træ som bevares bliver lyst. Det lyse træ har altid været min favorit, og det ses også ret tydeligt i de billeder jeg er faldet for. Den lyse grå/blå er nok ekstra meget faldet i mine øjne, fordi det faktisk næsten er den farve, som stuen i vores sommerhus allerede har. Desuden har jeg – som sædvanlig – et virkelig godt øje til den grønne, som er på billede nr. 4..  Sidst men ikk mindst, drømmer jeg også om farven gul! Eksempelvis er jeg faldet pladask for denne gule køkkenfarve. Måske jeg også kan overtale de andre til at jeg må svinge penslen i køkkenet? 😉

Hvilke farver mon er en farvepalette til et sommerhus for dig?

Kærligst S

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *