DIY: Viskestykke-/Håndklædeholder

I virkeligheden var det en tilfældighed; den ombukkede bøjle hang bare på et søm i vores køkken. På vej mod loftsrummet. Den skulle gemmes (væk) til jeg igen havde mod på at lave en blomsterkrans.

Men så slog det mig, da den pludselig hang dér helt bar for blomster: Den har da en funktion helt i sig selv.

Jeg fumler nemlig ofte med viskestykker/køkkenhåndklæde og grydelapper på den ene krog, vi har i vores køkken. Og desuden synes jeg, at det på en almindelig krog, er svært at få det hele til at tørre hurtigt nok til mit temperament 😉

Så – helt og aldeles inspireret af en blomsterkrans – kommer her er en DIY til en håndklæde-/viskestykkeholder:

Remedier:

  • En stålbøjle
  • En tang/fladtang
  • En skævbidder (eller anden ‘skarp’ tank til at klippe bøjlen over med)

Sådan gjorde jeg:

  1. Klip bøjlen over midt på den nedereste og længste flade side.
  2. Omform nu bøjlen fra dens trekantede form til en rund cirkel, ved at bruge fladtangen. Jeg foretrækker at starte ved selve bøjlekrogen, og bevæge mig nedad. Hav tålmodighed og vær ikke bange for, om det bliver rundt-rundt. Som du kan se på min, er den stadig ikke heeelt rund, og det er okay for min smag. Jeg kan godt lide, at man kan se, at det er hjemmelavet. Er du mere perfektionistisk i det, så brug lidt længere tid og lidt flere kræfter på det end jeg havde 🙂

Jeg håber, at denne septemberdag er god ved jer.
I altid må stille spørgsmål eller komme med foreslag nedenfor. Jeg elsker at høre fra jer.

Kærligst Sarah

Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 55 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *