DIY-møbler som holder

På baggrund af gårsdagens indlæg, skal det i dag handle om lidt større DIY-projekter. Måske jeg ikke er den eneste, som finder mod og glæde ved DIY-projekter som ‘underholdning’ i denne tid? Og disse lidt større projekter skal nok sørge for et par timers beskæftigelse eller mere..
(Jeg bliver dog nødt til at indskyde, at jeg skrev dette indlæg før en del fysiske butikker blev lukket ned. Men fortvivl ej.) Alle disse tre DIY-møbler tager udgangspunkt i møbler/materialer, jeg allerede havde herhjemme. Og måske du (også) allerede har en kommode, du gerne vil gøre større og mere rummelig? Eller et gammelt lagen til at sy vasketøjsposer af? Og mangler du noget, kan du måske finde det i din baggårds ‘genbrugsskur’? Eller købe det online. Heldigvis er mange butikker også meget hurtige til at afsende online ordrer disse dage..

Så lad os kaste os ud i det <3

Et DIY-sofabord

Det første DIY-projekt jeg vil præsentere, er mit nok mest tidskrævende DIY-projekt nogensinde; mit flisebelagte sildebensbord. Mest fordi fliserne skal lægges som et puslespil. Men oh, hvilken begejstringsfølelse det gav, da det var færdigt. Det var mere end al tiden værd. Sofabordet med sildebenskakler holder stadig. Det blender så fint og lyst ind i vores stue, og er både gedigent og tidsløst i udtrykket. Jeg har taget udgangspunkt i et gammelt kakkelbord, fjernet de eksisterende fliser og monteret nye fliser, lagt i et sildebensmønster. Hele guiden til sildebensbordet lavet af metrofliser findes lige her. Og hvis du er nervøs for at bevæge dig for meget rundt i fysiske butikker, så bestilte jeg faktisk fliserne online i sin tid – og fik dem leveret til døren <3

 

Et alternativ til vasketøjskurven

Vasketøjsposerne er også en klassiker herhjemme, og måske synet af vasketøj (også) irriterer dig ekstra meget i de her dage, hvor du er ekstra meget hjemme? Personligt har jeg aldrig riiigtig forstået den klassiske vasketøjskurv. For det første fylder den. Og for det andet – hvem kommer så nogensinde ned til bunden af den? Haha. Det eneste der skal bruges til denne DIY er et stort stykke stof. Og sytråd. En sød ven har fulgt denne DIY-guide, og gjorde mig faktisk opmærksom på, at målene passer med et dynebetræk. Så har du et gammelt dynebetræk eller lagen, ja, så behøver du heller ikke her farte land og rige rundt for at kunne kreere et vaskeægte (hi hi) DIY-vasketøjspose. Dét som jeg elsker aller mest ved disse vasketøjsposer er, at de bidrager med en fin og enkel ‘indpakning’ til det ellers rodede vasketøj, at de pladsoptimerer opbevaringen og ikke mindst, at gør at jeg sparer tid på vasketøjet. For ved at have flere vasketøjsposer skal jeg ikke sortere vasketøjet flere gange. Og ja, jeg elsker dem faktisk.

En kommode bliver til en puslekommode

Den sidste DIY jeg vil præsentere er min gamle puslekommode. ‘Gamle’ siger jeg både fordi den tager udgangspunkt i en arvet kommode, men også fordi den ikke længere bor hos os. Derfor har jeg desværre heller ikke kunne tage nye billeder af den. For et halvt års tid siden flyttede den op i vores sommerhus. (Dens funktion fejlede ingenting, men der var ikke længere plads til den herhjemme – og vi pusler nu ovenpå vaskemaskinen, som står i et form for kosteskab. Ikke så fotogent. Ha.) Men derfor skal I ikke snydes for denne puslekommode. Eller. I virkeligheden er dét kaldenavn misvisende. Den kan nemlig bruges til hvad som helst andet – hvis du har brug for lidt ekstra hyldeplads og bordpladeplads, ja, så er denne DIY måske noget for dig? Personligt er jeg gang på gang blevet slået bagover, hvor rummelig den er. I et års tid fungerede den herhjemme som opbevaring for TO børns fulde garderobe og puslesager. Og apropos min indledende snak om materialer, er kommoden som sagt en arvet sag, mens hylderne bagtil er lavet af nogle plader, som jeg fandt i bytte-skuret nede i vores gård..

I må endelig sige til, hvis I har nogen som helst spørgsmål i kommentarfeltet!?
Og hvis I kaster jer ud i nogle af projekterne, må I eeendelig også sige til eller tagge mig på instagram, hvis I har lyst. Særligt i denne tid, er det meget meget dejligt også at høre fra nogle af jer her online.

Uanset hvad håber jeg, at I holder modet nogenlunde oppe og finder en ro i at gøre noget, som gør jer glade.

Det her gør i al fald mig glad.

Så tak for jer!

Kærligst S

 

(Visited 130 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *