DIY kalenderlys (uden stress og jag)

Jeg havde egentlig købt et klassisk kalenderlys. Men jeg fik præstationsangst og stress på forhånd…
Hvem siger, at jeg kan nå at følge med? Hvem dikterer, at jeg skal følge med?
Særligt med en ny beboer har jeg sådan et behov for, at tiden går lidt i stå. Står stille endda.
Og det ønskede jeg mig et kalenderlys, som kunne afspejle.

Derfor har jeg i år præsteret mit eget lille arrangement.

Her er, hvad jeg brugte:

 • Et printet ark med de 24 tal i en række
 • En saks
 • Dobbeltklæbende tape
 • En vase
 • Et bloklys
 • En tusch/kuglepen til at markere dagene, som de går..

Fremgangsmetoden:

 • Klip talrækken ud, og forstør/formindsk den så den passer perfekt til din vase. Jeg lavede helt enkelt min i word. Her kan man se i margenen, hvor lang rækken er i cm, og jeg fik den dermed til at passe med lysets og vasens højde.
 • Klæb det dobbeltklæbende tape på bagsiden af talrækken, og klip evt. overskydende tape af.
 • Klist’r (hedder det dét?) talrækken på vasen.
 • Placér stearinlyset i vasen.
 • Tænd stearin lyset, når du har tid og ro. Og skravér ét tal om dagen…
 • SÅ kan julen bare komme an – i ro og mag.

Ps. Jeg er sådan en regelrytter, at jeg kun havde stearinlyset tændt i de få sekunder det tog mig at tage billedet. Talrækken byttede jeg ud med en ny efter denne billedseance. Man skulle jo nødig kunne sige, at jeg tyvstarter! Jeg grinte lidt af mig selv, da jeg gjorde det. For det siger ret meget om, hvor meget jeg går op i at følge ‘regler’ og traditioner. Jeg tror nu, at det er meget godt for mig at have et lidt mere loose kalenderlys i år 😅

Kærligst S

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *