DIY: Julekrans med tørrede blomster (vol. 2)

Oftest er de DIY’s jeg lægger på bloggen nogle, som jeg har prøvet af over længere tid. Sovet i i lang tid eller siddet på i lang tidfor bare at give et par eksempler 😉 DIY’s som jeg har prøvet af, og som jeg VED holder. Det omstændige ved den type DIY’s er, at de tager lang tid (jeg er ikke vildt tålmodigt anlagt)?

Andre gange kræver det ikke lige så meget afprøvning. Fordi.. en julekugle er vel en julekugle!? Og jeg bliver grebet af en iver. Så ivrig, at jeg næsten trykker udgiv det øjeblik, sagerne er færdige. Sådan var det med den tørrede krans i midten af november. Jeg glædede mig som et lille barn til at komme igang. Til at hænge årets krans op. Jeg var ivrig med ivrig på. Og få øjeblikke efter, at den var færdig, måtte jeg dele det her. Og omend der er noget fint over iver, er der også noget fint over at indrømme sine fejl;

Kransen holdt ikke. Den fungerede som frisk, men ikke som tørret.

Det må jeg indrømme. Og rette op på. Og hvad gør man bedst, når ting fejler? Prøver igen, ik? Og måske endda med noget, som man ved virker. Og i denne sammenhæng er eucalyptus og tidsler mine go-to tørrede blomster. Og dét er der kommet denne tørrede krans ud af:

Faktisk var jeg så heldig, at jeg for et par uger siden fik foræret en buket – jeg havde været mor til to i et år. Og af resterne af den fik jeg stykket denne krans sammen. Jeg er jo ofte ret meget til det enkle, men jeg øver mig i at omfavne det lidt mere vilde, strittende og stikkende. Det kan altså også noget. I mennesker og i blomster 🙂

​​Så her er et lille indlæg for alle os, som synes at vi (med jævne mellemrum) træder forkert. Men som bare så gerne vil lære af vores fejl. Og hænge en fin tørret julekrans op. Uanset om det kræver et par forsøg. Det er vel jul. Og vi når nok i mål. Omend det nogle gange kræver flere forsøg ❤️

Rigtig glædelig 2. søndag i advent!

(Visited 38 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *