DIY: fugleguirlande

Som jeg varslede i søndags, er jeg blevet godt og grundigt bidt af fugle. Hvilket i sig selv er lidt komisk. Jeg er nemlig ikke ret stor fan af fugle i ‘virkeligheden’ –  i al fald ikke dem vi holder os her på Nørrebro. Men. Fugle i julesammenhæng er jeg ret vild med. Jeg synes, der er noget elegant over silhuetten og (jule)freds-association. Derfor gik der altså ikke langt fra, at jeg lavede disse fugle til, at jeg igen tog fulgeskabelonen i brug. Denne gang med et lille ekstra touch, en snor og nål. Og dét kom der denne fugleguirlande ud af…

HOW TO:

Guiden er egentlig en krydsning mellem de føromtalte julefugle og min stjerneguirlande;

Guiden til fuglene kan du finde ved at trykke herDog har jeg tilføjet et lille “hul” i vingen, så silhuetten virker lettere. Dette hul har jeg skåret med en udskæringskniv og på et skærebræt.
Jeg tegnede omridset først, for at se hvilken runding jeg fandt passende, og dernæst brugte jeg den første udskæring som skabelon for de næste huller, jeg skar. 

Efter at silkepapirsfuglene var lavet, førte jeg dem blot på en ganske almindelig sytråd med en nål. Og lige som med stjerneguirlanden førte jeg snoren gennem fuglen mindst to steder for mest stabilitet og “retning” i den måde hvorpå fuglen ‘svæver’ på tråden.

Til sidst satte jeg fulgeguirlanden op… Dette gjorde jeg faktisk med tegnestifter – præcis som jeg har gjort det med lyskæderne herhjemme.

Med andre ord: Dagens guirlande er et vaske ægte sammensurium af julede DIY’s herhjemme.

Jeg håber, at I får en dejlig og fredelig fredag – hvadend den betyder (arbejds)weekend eller juleferie.. <3

 

//S

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *