DIY: Enkle påskeæg med perler

Det er påskeferie her på 5. sal. Og jeg har simpelthen været så træt i går og i dag! Trætheden har mindet mig sådan om den træthed, jeg blev ramt af dagen efter en eksamen. Jeg klarede 3 ugers lockdown med to børn hjemme, og en arbejdende mand i det andet rum(!) Oij, en ‘ferie’ gør godt! For vi klarede det. Og jeg er faktisk helt lettet over, at det gik som det gjorde. Og meget træt. Dét fik jeg vidst sagt. Taget feriemodet i betragtning, er det ret godt, at jeg har fået kørt en del påskepynt ud over rampen allerede. Men. Helt færdig med påskepynt er jeg ikke. Den anden dag (før ferieenerginiveauet meldte sig), biksede min datter og jeg nemlig et par påskeæg sammen. Faktisk er de så simple, at jeg ikke ved, om det er fjollet at lave en DIY-guide. Men altså, hvis I som jeg har smidt alle lister og planer over skulderen, kan det være meget rart at blive guidet lidt af nogle andre – skridt for skridt. Og hvis du kaster dig ud i guiden nedenfor, går der ikke længe før du står med et perlebesat påskeæg. Så her kommer den:

DIY-guide til påskeæg med perler

Materialer:
  • En lidt tykkere ståltråd/metaltråd
  • Perler
  • En saks/knivtang
Step-by-step:
  1. Klip først et stykke af metaltråden, som passer til den størrelse påskeæg du ønsker dig.
  2. Bøj ståltråden til en U-form.
  3. Sæt perler på U’et, indtil der er et par centimeter tilbage af metaltråden i hver side.
  4. Sno nu de to ‘frie’ ender af metaltråd om hinanden, og buk den snoede metaltråd til en krog.
  5. Form den perlebesatte metaltråd til en æggeform, og hæng påskeæggene med perler op lige hvor du vil <3

 

Kan I i øvrigt huske de tørrede kranse, jeg talte om i mandags? Jeg har som lovet lavet en minivideo af opstarten af dem, som kan ses på instagram. Husk også, at du er velkommen til at følge mig på bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

Rigtig god lørdag aften til dig og jer derude <3

(Visited 28 times, 2 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *