DIY: Adventskrans 2019 – uden at købe nyt

To indlæg om (jule)kranse i streg? Egentlig var det ikke sådan tænkt; jeg ville have skrevet og udgivet to indlæg i weekenden, som altså ikke kom ud over rampen. Dels fordi de er svære at skrive, men også fordi jeg var i sommerhus med nogle venner, og efter få timer blev enig med mig selv om at sætte alt ind på at være tilstede dér.

Jeg øver mig i at blive bedre til at prioritere og se mine venner. Med et introvert hovede og små børn er det virkelig et spørgsmål om bevidst prioritering, at få sådanne aftaler i hus. Weekenden mindede mig om, at det også er vigtigt at lade op på den måde.

Det er ét af mine mål denne jul; at komme ned i gear med dem jeg holder af. Mit andet ønske for december er, at jeg i mit juleri køber så lidt nyt, som muligt. Derfor har jeg også for første gang nogensinde lavet en adventskrans alene ud af ting, som vi havde herhjemme. Eller i sommerhuset.

Det brugte jeg:

  • Et snoet/flettet fad (lånt fra sommerhuset)
  • 4 bloklys (fået fra min nevøs dåb – derfor har de også været kortvarigt tændt. Noget jeg altså bare for et-to år siden ville have svoret, at jeg ikke ville godtage til min adventskrans. ‘De har jo været brugt’. Nu er jeg nærmere lidt stolt over at ‘genbruge’ lys til dette formål)
  • Diverse julepynt (fra min egen julepyntskasse).

Sådan gjorde jeg (hvis ikke det fremgår tydeligt nok af billederne 😉 ):

  • Jeg placerede først lysene jævnt fordelt over fadet, for derefter at ‘fylde ud’ med den julepynt, jeg syntes, og placerede det/rykkede rundt, som jeg syntes, at det tog sig bedst ud.
  • Jeg overvejer, om de hvide ‘snebolde’ skal have følgeskab af de spiselige snebolde (I ved, dem fra Toms?). Dem elsker jeg. Men jeg har også svært ved at holde mig selv tilbage, når først de er flyttet ind herhjemme. Så jeg venter lidt endnu.

Måske nogle af jer andre også har noget i gemmerne, som kan bruges som adventskrans?

Rigtig god mandag til jer derude.

Hvad mon jeres weekend har budt på?

Kærligst S

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *