Bloggen er kommet hjem

Jeg har drømt om dét her skridt siden.. før jeg kastede mig ud i at skrive online. Drømt om at stå på egne ben. Være fri af netværk – bare svæve frit på mit eget domæne. Det gør jeg nu. Staystrange.dk er flyttet for sig selv. Alene og fritflyvende på det store internet. Det har taget tid.. både at turde at tage skridtet, finde de rigtige mennesker til at hjælpe mig med alt det tekniske, men (naturligvis) også at designe bloggen op fra bunden igen. Men jeg er SÅ glad og lettet og ja.. Fri.

Så velkommen til! Velkommen til min “nye” blog – med alle de gamle indlæg også.

Velkommen til et sted med bedre overblik – særlig over DIY‘s og de andre større kategorier.

Velkommen til mit sted. Mit helle. Min blog.
Som nu for første gang føles HELT som min.

Jeg håber, at de fleste af jer stadig vil finde vej til mit lille online sted.
Ellers kan I med fordel følge mig på instagram eller bloglovin’, hvor jeg også giver lyd fra mig.

Tak for jer. Det giver ekstra god mening at skrive og stå på egne ben, fordi I følger med. Hold jer derfor ikke tilbage med at give feedback – jeg har jo kun mine egne øjne, og jeres er jeg meget beæret over at kunne se igennem af og til.

Hurra for store beslutninger og store skridt! Hurra for et nyt kapitel.

Vi skrives ved snarest.

Kærligst Sarah

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *